Jezelf zijn.


Dit was voor mij altijd makkelijker gezegd dan gedaan. Met alles wat er om je heen gebeurt. De systemen en structuren waarin we ons bevinden. Via de sessies toegepaste kinesiologie van Mies Bartholomeus werd ik, zoals zij zegt: 

'langzaam weer de persoon die ik bedoeld was te zijn'.

Wat een verademing is het als je het pad van jouw ziel kunt volgen. Via haar kwam ik ook in aanraking met kristallen/edelstenen, remedies, kaarten en diverse oefeningen.  Haar sessies hebben me voor een groot deel gebracht waar ik nu ben. Om mijn levenskracht dagelijks bij te vullen en om me in te zetten voor een samenleving gericht op waardigheid van het leven ben ik Nichiren boeddhist geworden en heb ik me aangeloten bij SGI om ons samen in te zetten voor dialoog en vrede. Met dank aan al mijn mentoren, wordt het nu tijd dat ik het geleerde ga doorgeven aan wie het nodig heeft.

Mijn doel is om anderen de ruimte te geven zichzelf te zijn.

Jezelf te polijsten, te helen. En dit kan op verschillende manieren.

Word je geraakt door iets op deze pagina, vul dan vooral het  contactformulier in. 


Net als Zahira en Marieke zijn andere therapeuten en docenten dan ook van harte welkom om bij ons ruimte te huren om hun vaardigheden aan te bieden. 


Laten we elkaar ondersteunen, en zo de ruimte voor liefde en licht vergroten. Doe je mee?


Kom gerust een keertje langs om te kijken bij ons in het voormalige schoolgebouw in Gaastmeer. Van harte welkom!


Veel liefs, Emmie

Om me meer te verbinden met de natuur heb ik de opleiding bij Margarita, de heks van Appelscha gevolgd. Hier leerde ik de verbinding met mijn spirituele zelf aan te gaan en o.a. zelf kruidentincturen en -oliën samenstellen, edelsteen elixers maken en (chakra) healing toepassen. En ook om me in te zetten voor al dat leeft op aarde.

Voor de zakelijke verbinding heb ik MBA modules Marketing & Technology en Markt, Recht en Ethiek aan Nyenrode Business Universiteit in Breukelen gevolgd. Toen werd het tijd voor de volgende stap.


Zomer 2021 ben ik afgestudeerd als Holistisch Transformatie Therapeut via Krachtcirkel Schoonoord.  Tijdens deze HBO erkende opleiding heb ik geleerd hoe ik trancehealing kan toepassen en familie systeem opstelling kan inzetten. En heb ik hierop aanvullende ondersteunende technieken geleerd, zoals EFT en ook de toepassing van remedies.  En omdat ik hou van leren, verdiepen en vernieuwen hield het daar niet op. Aansluitend heb ik de aanvullende module Opstellingen en Ademwerk met goed resultaat afgerond. 


Gelijktijdig ben ik gestart met de Zichtverbreders-route. Inmiddels heb ik de cursus De Kunst van het Spiertesten en Touch for Health 1 tot en met 3  positief afgerond bij Els Jansen (Zichtverbreders, praktijk Libra). 

Zodoende kan ik nu jouw doelen en de mogelijke stress die je hierbij belemmert m.b.v. spiertesten in kaart brengen o.b.v. de 5 elementen of het meridiaanwiel. Jou begeleiden om emotionele trauma's te verwerken. En als je fysieke klachten ervaart kan ik via verschillende methodes jouw spieren beter laten samenwerken. 

Met al mijn kennis, kunde en zorgzaamheid wil ik je helpen dichterbij jezelf te komen en je ondersteunen op jouw persoonlijke pad.


Dit najaar start ik met training om mijn kennis van de etherische oliën van Altearah te vergroten. En vervolg ik de Zichtverbreders-route om mijn kennis en kunde nog verder te verfijnen. 


Als therapeut ben ik aangesloten bij CAT (Collectief Alternatieve Therapeuten) en zorg ik ervoor dat ik voldoe aan de Wet Kwaliteit en klachten in de gezondheidszorg (Wkkgz). 

Het enige echte falen in het leven is niet trouw te zijn aan de beste versie van jezelf. --Boeddha

Alles in het universum bevindt zich in je.

Vraag alles aan jezelf.


- Rumi


Mogelijke sessies


Je kunt een sessie boeken bij Emmie waarbij je kunt werken aan dat wat je belemmert en zou willen oplossen.


- trance healing

- touch for health

- opstellingen

- ademtechnieken


Ruimte huren


Wil je zelf iets organiseren? Of zoek je ruimte voor jezelf? Laten we samen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.Buiten vieren miljoenen sterren feest daar straalt door heel de nacht hun groot geflonker,

maar binnen heerst het gezegende donker dat ook de wonden van het hart geneest.

              - Henriette Roland Holst