Holistische healing - transformatie therapie

Holistische therapie draait om aandacht en genezing van het fysieke, emotionele, mentale en spirituele (of energetische ) lichaam. 

In één van die lagen kun je een klacht ervaren waarbij de oorzaak in een andere laag verborgen ligt. Klachten die je ervaart kunnen fysiek zijn, dat je ergens pijn ervaart, of kan voortkomen uit stress, dat je spanning voelt of niet lekker in je vel zit. Je kunt te maken hebben met verdriet, trauma, verlies, relatieproblemen of dat je voelt dat je bepaalde patronen wilt doorbreken. Of dat je op zoek bent naar wie je bent en wat je wilt doen met je leven. Welke talenten mogen ingezet worden?


Onder een kopje thee doen we het intake gesprek, zodat ik een gevoel krijg bij waar je aan wilt werken en welke methode hierop het beste aansluit. De verschillende methodes waarmee ik werk zijn :

- Trancehealing

- Systeemopstelling & Familieopstelling

- Transformatieve ademhaling

- Toegepaste kinesiologie (Touch for Health - Zicht op Leefblind - Zicht op Woordblind)


En ook een Altearah behandeling kan helend werken (zie onder voor meer info of klik de link om rechtstreeks daar naar toe te gaan).


De verschillende methodes helpen ons om de oorzaak van je klacht te achterhalen. Elke methode legt de nadruk net ergens anders, zodat we op verschillende lagen en vanuit verschillende invalshoeken kunnen werken. Het doel is oude patronen en overtuigingen te herkennen, erkennen, ervaren, loslaten en transformeren. En dat kan te maken hebben met dit leven, het heden of bijvoorbeeld je kinderjaren of nog veel langer geleden; een vorig leven. 


Aanvullende technieken binnen de methodes zijn EFT (emotional freedom techniques), stress release, MIR (mentale en intuïtieve reset), chakra healing, drum healing, gebruik van etherische olie en orakelkaarten. Binnen elke methode geldt dat de thema's aan het licht worden  gebracht en de nieuwe inzichten geïmplementeerd in je actieve bewustzijn. Daardoor zul je anders tegen dingen aankijken en ook anders met dingen omgaan. Je brein heeft een grote rol in jouw persoonlijke systeem.

Na afloop kan ik je ter ondersteuning oefeningen meegeven, als dit nodig is. Tevens kunnen kristallen en remedies aanbevolen worden als helpende hand bij je herstel. Ik kijk binnen mijn pakket aan vaardigheden wat voor jou het best passend is, wat jij nodig hebt op dat moment.  Ik zal me inzetten om je te helpen met het opruimen van fysieke, emotionele, mentale en/of energetische ballast.

Let op dat dit in geen geval een bezoek aan je huisarts vervangt. 

De sessies bij Emmie waren zeer verhelderend en absoluut de moeite waard! Er is letterlijk een last van mijn schouders gevallen.

Betty

chakra healing, edelstenen, sessie, healing
behandeltafel, HetGoedeLeven-in-prakijk, trance-healing, holistische healing

Systeemopstelling

Elk systeem kan opgesteld worden en inzicht geven. We kunnen een klacht binnen een stelsel in je lichaam onderzoeken via een opstelling van bijvoorbeeld jouw hormoonstelsel of spijsverteringstelsel. Of je relatie tot iets of iemand onderzoeken. Of verschillende kanten van jezelf bekijken; de zorgzame, de verantwoordelijke, de speelse en de emotionele, ofwel hoe werkt je innerlijke familie samen? Of met behulp van een opstelling van jouw stamboom zoeken naar antwoorden. 

Via de systeem opstelling krijgen we de situatie helder, doorleven we het en kunnen we de inzichten toepassen. Meer info over opstellingen vind je hier.

Transformatieve ademhaling: Verbonden ademhaling

Vanuit de actieve verbonden ademhaling verhoog je de zuurstof in je lichaam en bereikt deze zuurstof plekken in je lichaam waar het eerder niet kon of mocht zijn vanwege emotionele blokkades. Het is heel bijzonder te ervaren wat ademhaling voor je kan doen. En deze sessie kan ook best intens zijn met alle emoties die los kunnen komen. En het is allemaal oké. Het mag er allemaal zijn. Je lichaam krijgt de kans om echt op de schonen. Daarnaast bied ik ook andere ademtechnieken aan, zoals de één cel reiniging met verbonden adem. Deze is met geleide meditatie en een rondere verbonden adem. Of de dynamische adem, dan wordt je meer bewust van jouw lichaam en jouw ademhaling en we verkennen verder speels door beweging en geluid. Meer informatie over de verbonden ademhaling vind je hier.

Trancehealing

Onder beleiding van de drum gaan we onderzoeken waar de oorsprong ligt van jouw klacht of overtuiging. En dit pakken we daar in de oorspong aan, terwijl je de verandering in het nu ervaart.  Na afloop van dit energetische consult kan jouw energie vrijer stromer. Meer weten over Trancehealing? Kijk hier.

Toegepaste kinesiologie: Touch for Health, Zicht op Leefblind en Zicht op Woordblind

Middels spiertesten controleer ik jouw meridianen en dankzij correctietechieken zullen  je meridianen weer beter gaan stromen. Bij deze methode kan ik je basis balans herstellen of werken met een specifiek doel, een klacht of overtuiging. Of met behulp van vingermodes zoeken we informatie over dat wat jou belemmert om stressvrij jouw pad te bewandelen. Via de methode Zicht op Woordblind leer je hoe jij informatie verwerkt en wat je obstakels hierin zijn. 

Meer info over deze methodes binnen toegepaste kinesiologie vind je hier.

praktijkruimte, Het Goede Leven in praktijk, Gaastmeer, sessie

Voor tarieven kun je naar deze pagina

En voor meer info over Emmie zelf kun je naar 'het ontstaan van Het Goede Leven in praktijk'


Via de contact pagina of de gegevens onderaan deze pagina kun je me bereiken.

Bel me gerust als je nieuwsgierig bent naar de verschillende mogelijkheden en wat het allemaal inhoudt. 

Wellness of Well-being

ALTEARAH BEHANDELING


Voor jouw welzijn of zoals Altearah het stelt in het Frans: 'bien-être'

kun je kiezen voor de helende Altearah behandeling. 


Deze behandeling wordt afgestemd op jouw behoefte op basis van thema, kleur en geur.  We beginnen met het voor jouw passende geurritueel, vervolgens mag je op de behandeltafel plaats nemen voor de reconnection techniek, rug scrub en massage. Daarna nogmaals de reconnection techniek en een uitgebreide  verzorgende gezichtsbehandeling, waarbij in lijn met de gekozen etherische oliën wordt gewerkt. Het is een hele beleving en een weldaad voor je huid. 


Tevens is het mogelijk om de behandeling te boeken zonder gezichtverzorging en meer tijd in te plannen voor lichaamsmassage.

We passen het aan aan jouw wensen, wat jij nodig hebt.


Altearah kent ook seizoensbehandelingen. Voel jij je koud? Heb je weinig energie?

Ik nodig je dan graag uit om de winterbehandeling te ervaren. We voegen energie, en vitaliteit toe en je raakt meer in balans. 


Of een harmonizing massage. Hiervoor werken we met drie kleuren en geuren. Dankzij deze bijzondere massage techniek kom je meer in verbinding met je lichaam en breng je stroming aan emoties en thema's. 


Het is mogelijk om een duo-behandeling te boeken. Daarvoor werken Het Goede Leven in Praktijk en Praktijk Nigdala samen.Meer informatie over Altearah

handfasting, ceremonie, liefde

Wil je de effecten van de behandeling verlengen, jezelf thuis verwennen en jou en je huid goed verzorgen? Voel je welkom om een kijkje te nemen in de shop.

Yin Yoga - door Marieke

Yin Yoga is een rustige yoga vorm welke zich baseert op het lichaam als een holistisch systeem, je lichaam bestaat grotendeels uit energie, deze energie zit in water, en watercellen dragen alles in zich; je DNA, je gevoel, je verleden en zijn te vinden in al jouw cellen. Ons lichaam bestaat grotendeels uit water, daarmee is de trilling en energie in het water enorm belangrijk voor onze gemoedstoestand. Is het storm of windstil in jou?

Bij Yin Yoga neem je specifieke houdingen aan die helpen om bepaalde gebieden en cellen te transformeren. De houdingen zijn gekoppeld aan organen, chakra's, meridianen (energie wegen in je lichaam), maar ook aan bepaalde gevoelens en je denken. Door die houdingen in te nemen kan je ruimte in je lichaam en geest te brengen.

 

Als je in les merkt dat je in bepaalde houdingen veel weerstand voelde, of als je geestelijke of lichamelijke klachten hebben die niet weg gaan of steeds terug komen (stramme spieren, pijn in gewrichten, niet-helpende gedachten, hoofdpijn of andere klachten) ondanks dat je yin yoga beoefent, dan kan een yin yoga transformatie sessie een goede manier om te verdiepen in deze klachten.

 

Al de lessen beginnen met een geleide meditatie, zodat je in verbinding komt met jou lichaam en alle indrukken van de dag achter je kunt laten. Dan beginnen we met de eerste houding, we zullen een aantal houdingen innemen gedurende de les. Tijdens de houdingen kunnen er allerlei gevoelens langskomen, daarbij hoeven we niet te weten of verklaren waar iets vandaan komt, we voelen en doorvoelen het en zo kan je steeds meer los laten. Hierbij kunnen er allerlei emoties omhoog komen, deze mogen er allemaal zijn. Door de emoties los te laten zijn ze uit je systeem en verwerkt.


De yin yoga lessen geef ik in Gaastmeer op de dinsdagavonden. 

Als je het leuk vindt om meer informatie te ontvangen en/of om mee te doen; je bent van harte welkom!

Kijk ook maar op www.innerlicht-transformatie.nl voor meer informatie.

De prijzen van de lessen kun je vinden bij tarieven.


Natuurlijk staat er fijne verwarmende thee voor je klaar. Ik kijk er naar uit je op de mat te zien.


Hartegroet, Marieke


email: info@innerlicht-transformatie.nl

mobiel: 06 57 53 77 06

Je ben het waard om door te zetten... steeds een stapje.

~Emmie