Agenda

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten? Meld je dan voor de maandelijkse nieuwsbrief via onderstaande button:

yin yoga, yoga, ontspanning, bindweefsel,  yogales, yin

Programma voor deze feestelijke middag:


13:00 Welkom! Eerst even tijd om aan te komen, gevolgd door de officiële opening door oud-schooldirecteur Willem Wendelaar Bonga. 

Daarna kun je vrij rondkijken in de verschillende ruimtes of een rondleiding krijgen van mij.


Markt in de middenruimte: 

* Het Goede Leven in Praktijk met o.a. wierook, beelden, vlechten

* Innerlicht Transformatie met o.a. yoni spa herbal producten

* Zennhoeve met o.a. edelstenen en hout

* Project Zahira met o.a. goddess tassen en energy art

En buiten op het terrein Dames De Wit met hun foodtruck 'de rollende keuken' vol lekkers! Vol liefde hebben ze hun assortiment en prijzen op ons aangepast. Een feestje!Workshops in onze yogaruimte, het voormalige bovenbouwlokaal:

14:00-14:30 Body Integrating (Zahira)

15:00-15:30 Yin Yoga (Marieke)

16:00-16:30 Klankschalen meditatie (Gedy)


Activiteiten in de videostudio:

14:30-15:00 opname videoclip performance art (Larysa)

15:30-16:00 podcast interviews (Pepijn)

16:30-17:00 Themba's muzikale tijdreis (Wesley)

Speciale aandacht voor:

OPENING & OPEN HUIS

Zondag 27 november 2022

13:00-17:00

Op zondag 27 november leggen we voor jou de rode loper uit. Van harte welkom om een bezoek te brengen aan 'De School - Centrum voor Verbinding' en om bij de opening aanwezig te zijn. Tijdens deze middag kun je de mensen ontmoeten die hier hun diensten aanbieden. En als je wilt  aan diverse workshops mee doen. 


In het voormalig middenbouwlokaal, nu salon en groepsruimte kun je het effect van Altearah emotive cosmetics met etherische- en plantoliën ervaren via een geurbeleving en wellicht nog andere proeverijen. Hier tref je Sandra van praktijk Nigdala. Je kunt deze dag met korting een behandeling bij ons boeken. 


En in de videostudio (het oude kleuterlokaal) zal een podcast opgenomen worden, kun je zien hoe er gewerkt wordt aan een videoclip van performance art en er wordt een podcast opgenomen. 


Gedurende de middag staan gastvrouwen voor je klaar met koffie, thee en lekkers.

En verder ben ik er om je rond te leiden en meer informatie te geven over alle activiteiten en methodieken.

Ik heb er onwijs veel zin in! Zet je het vast in je agenda?

geneeskracht planten, workshop, gezondheid, EHBO, natuur

Ik wens jou

te worden wie je bent

Stapje voor stapje

Dichterbij jezelf

Meer informatie over coachingstraject: Emmie

ademsessie, transformationeel ademen, verbonden ademhaling, groepsles, blokkades opruimen

ROMMEL ERUIT & RUIMTE


"Meegeven wat je niet meer wilt, inademen wat je aandacht wilt geven. En dat achter elkaar. Alle rommel eruit, wat een ruimte! Heerlijk, dank je wel."

C.

VERBONDEN ADEMHALING

Dinsdag

6 december

19:30-21:00

Onder zorgzame begeleiding ga jij je steeds meer verbinden met jouw ademhaling. De toename van zuurstof in je lichaam maakt obstakels en blokkades vrij. De verbonden ademhaling brengt naar boven wat aandacht mag krijgen. Lees hier meer over de verbonden ademhaling en de ervaringen van anderen. 


Sessie in groepsverband, 1e  dinsdag van de maand.

€25,- p.p. 


Maximaal 6 personen.

Meer informatie of aanmelden bij Emmie

VERBONDEN ADEMHALING

ÉÉN CEL REINIGING

Dinsdag 20 december

19:30-21:00

Met behulp van de verbonden ademhaling en geleide meditatie ga je op reis in jouw lichaam. En dan gaan emotioneel, mentaal en spiritueel een cel opruimen. 

Nieuwsgierig? Je mag me bellen voor meer info. Of je aanmelden. 

Voor aanmelden en meer informatie: Emmie

yin yoga, yoga, ontspanning, bindweefsel,  yogales, yin

Sessie in groepsverband.

€25,- p.p.


Na afloop doen we nog een fijn kopje thee samen, voor wie wil. 

YIN YOGA 

iedere woensdag

19:30-20:45 

Al de lessen beginnen met een geleide meditatie, zodat je in verbinding komt met jouw lichaam en alle indrukken van de dag achter je kunt laten. Dan beginnen we met de eerste houding, we zullen een aantal houdingen innemen gedurende de les. Tijdens de houdingen kunnen er allerlei gevoelens langskomen, daarbij hoeven we niet te weten of verklaren waar iets vandaan komt, we voelen en doorvoelen het en zo kan je steeds meer los laten. Hierbij kunnen er allerlei emoties omhoog komen, deze mogen er allemaal zijn. Door de emoties los te laten zijn ze uit je systeem en verwerkt.


Als je het leuk vindt om meer informatie te ontvangen en/of om mee te doen; je bent van harte welkom! Kijk ook maar op www.innerlicht-transformatie.nl voor meer informatie.


Les in groepsverband.

Goed voor lichaam en geest.

Proefles: €7,50

Losse les: €12,50

yin yoga, yoga, ontspanning, bindweefsel,  yogales, yin

Voor aanmelden en meer informatie: Marieke

geneeskracht planten, workshop, gezondheid, EHBO, natuur

Op vrijdag kom je ongeveer om 15:00 uur aan en heb je tijd om je slaapplek klaar te maken. We zullen overdekt (intern) kamperen. Om 16:30 starten we met de openingsceremonie en meditatie.

Op zondag sluiten we ongeveer om 16:00 uur ons weekend samen af.


Naast de plenaire sessies zal er voldoende tijd voor jezelf zijn en er is ook nog gelegenheid voor het boeken van een sessie (voor een speciaal retraite tarief) om 1-op1 de diepte in te gaan.
Systeemopstelling, trance healing, assisted yin, adembegeleiding, shamanic trance reis, touch for health, zicht op leefblind, Altearah welzijnsbehandeling, drumhealing of kaartlegging.

WINTER RETRAITE

Weekend

6-7-8 januari 2023

Vanuit de stilte stromen. Terug naar jezelf, de weg naar binnen vinden. Wat leeft er in jou? Ideeën voor jouw pad. Welke zaadjes wil je planten? Tijdens een weekend voor jezelf in een groep van maximaal 12 personen ga jij jezelf onderdompelen in meditatie, yin yoga, verbonden ademhaling, systeemopstelling, shamanic trance dance en misschien zelfs wel letterlijk in het meer voor een ochtendduik. We eten samen onze maaltijden en op vrijdag starten we met een potluck, dan neemt iedereen iets mee om te delen.


Dit helende weekend word je aangeboden voor €275,- p.p.  

zahira, zahira mous, art in motion, healing practice of movement and creativity, transformatieve dans

"In deze workshop ligt de focus op dansimprovisatie, waarbij we het lichaam uitnodigen de leider te zijn en we de geest kunnen observeren. Het is een mindfulness beoefening, gefaciliteerd op een speelse, veilige en vreugdevolle manier, inclusief geleide meditatie voor gronding en verbinding met je innerlijke wereld. Deze workshop stelt je in staat om uit de vorm (van hoe ‘moet’ het eruit zien?) en in hun Zijn te stappen. De workshop biedt ook creatieve opdrachten op verschillende manieren: onze innerlijke energie op abstracte manieren op papier tekenen, dansen wat we hebben getekend, dansen wat iemand anders
heeft getekend... Alles om in het moment te zijn, te observeren, en bewust te worden van wat beweegt binnen in ons. Verstilling. Deze methoden zijn bedoeld om uit het hoofd en in het lichaam te komen, om de wijsheid van het lichaam te laten spreken. We zullen veel bewegen, dus trek gemakkelijke kleding aan. Allicht fijn om je eigen waterfles mee te nemen."

BODY INTEGRATING 

insights through movement & creativity 

Zondag 26 februari

14:30-17:00

Deze middag wordt begeleid door Zahira. Met haar methode kun je door middel van beweging jouw lichaam de leiding geven en jouw geest observeren. 

Je mag je laten meevoeren en bewegen op de klanken van muziek. En een staat van 'zijn' ervaren. Zahira begeleidt je en maakt ook gebruik van andere creatieve uitingen tijdens deze workshop, zoals tekenen om je verschillende energiestromingen in kaart te brengen. Je gaat opgeladen en met nieuwe inzichten weer naar huis. 

Meer informatie en aanmelding: zahiramous.com

€35,- p.p. voor deelname


Sprankelend & verhelderend

“Spiritueel en nuchter tegelijk. Dank voor de mooie inzichten. ”


Hannah en Anita

- Deelnemers van de 2 juli workshop

geneeskracht planten, workshop, gezondheid, EHBO, natuur

LEERZAAM & GEZELLIG


“We hebben deze workshop met vriendinnen gevolgd en het was ontzettend leuk. Emmie weet het goed te vertellen en ze had het ook goed georganiseerd. Een aanrader om samen te doen en ook zo leuk om potjes mee naar huis te krijgen.”


Anneke

EHBO met geneeskrachtige planten workshop

Te boeken als groep

Wij zijn een onderdeel van de natuur en de natuur ondersteunt ons met vitaminen, mineralen en een enorm grote verscheidenheid aan nutriënten. Wat kun je waarvoor gebruiken? Pech onderweg? Of preventief? En gebruik je dan het blad, de bloem of de wortel?

Tijdens deze workshop neem ik je mee langs een x-aantal planten en hun kwaliteiten. We houden het interactief met vragen en quiz elementen. Hierna mag je een olie, tinctuur en badzout samenstellen. 

En natuurlijk zorg ik tijdens deze workshop voor koffie, thee en lekkers.

Duur van de workshop is 3-3,5 uur.

Meer informatie: Emmie

geneeskracht planten, workshop, gezondheid, EHBO, natuur
Agua di Florida / Floridawater

ceremonie

Te boeken als groep

Agua di Florida, deze ceremonie die door en voor vrouwen gegeven wordt. We maken een diepe verbinding met onszelf vanuit dankbaarheid en het samenzijn, sisterhood. Vanuit onze innerlijke wijsheid duiken we in de magie van bloemen en kruiden. Hiermee maken we ons eigen reinigingsmiddel. Hiermee kan je ruimtes, mensen en spullen energetisch reinigen. In een ritueel maak je dit levenswater helemaal afgestemd op jouw behoefte. En je krijgt een hele fles vol mee naar huis.

Duur van de workshop: 6-6,5 uren

 

Meer informatie: Marieke

geneeskracht planten, workshop, gezondheid, EHBO, natuur

Lente retraite

Weekend

21-22-23 april 2023

De balans in jezelf vaststellen, het mannelijke en het vrouwelijke. Het is tijd om te ontkiemen wat er in jou leeft. 

 

Wil je op de hoogte blijven? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

en dan krijg je 1x per maand post van Het Goede Leven in praktijk