Agenda

Wil je op de hoogte blijven van de geplande activiteiten? Ik nodig je hierbij van harte uit om je aan te melden voor de maandelijkse nieuwsbrief via onderstaande button:

PS: na aanmelding krijg je een e-mail waarin je mag bevestigen dat je echt de nieuwsbrieven wilt ontvangen, als je dat hebt gedaan, dan sta je op de lijst. 

Gun jezelf de hele dag verzorgd voor slechts €55,-


of boek losse programma onderdelen:

yin yoga & klankschalen: €25,-

verbonden adem & klankschalen: €35,-

KLANKSCHALEN RETRAITE DAG

Zaterdag 25 maart

11:00-15:30

Je kunt een dagje onderdompelen in de klanken en trillingen van een grote klankschalen familie die Tiny voor die dag installeert in De School in Gaastmeer.

Vanaf 10:45 uur ongeveer ontvangen we je graag en dan zoek je jouw plekje in de ruimte. De matjes, kussens, dekentjes liggen al voor je klaar. Marieke neemt je mee in een meditatie en daarna in verschillende yin yoga houdingen. De klankschaaltrillingen zorgen dat je dieper en langer in een houding kunt blijven. 

Na dit ochtendprogramma gaan we samen lunchen. Er staat soep en salade voor je klaar. Een lichtverteerbare lunch is belangrijk op zo'n dag. En voldoende water drinken. 

Om 13:30 gaan we weer de zaal in voor de ademhalingsessie. Met ondersteuning van de klankschalen ervaar je een tijdloosheid. Durf je de verbonden ademhaling op te pakken en te ervaren wat de zuurstof doet met je lijf?

Na de verbonden adem sluiten we af met thee en lekkers. 


Meer informatie: Emmie

WORKSHOP HEALING DRUM

met Jacco-Youri

Zaterdag 8 april

11:00-18:00

Weet jij wat je allemaal met een healingdrum kunt doen? Tijdens deze workshop dag leer je verschillende technieken. Hoe jij je kunt verbinden met jouw bewustzijn. Hoe je drummassage kunt geven. En aan het einde van de dag kun je een healingsessie geven met een drum.

Je kunt je eigen drum meenemen of één lenen van Jacco-Youri. 


Deelname aan deze dag: €125,-

en je kunt een verzorgde lunch bijboeken voor €12,50

geneeskracht planten, workshop, gezondheid, EHBO, natuur

Ik wens jou

te worden wie je bent

Stapje voor stapje

Dichterbij jezelf

Meer informatie over coachingstraject: Emmie

Workshop dag "Inzicht & Expressie"

Zaterdag 27 mei

Lezing Angelogie

Inzicht in jezelf via human design

Beleving van stemexpressie

Georganiseerd door Het Goede Leven YndY

Dirkjan en Emmie

geneeskracht planten, workshop, gezondheid, EHBO, natuur

Lezing

Ancient Mysteries & Energies

door Ard Pisa

Donderdag 29 juni 19:30-22:30

"Eén van mijn passies is de oeroude geschiedenis met haar rituele megalithische bouwwerken zoals piramides, sfinx, stenen cirkels, tempels, hunebedden, dolmen, reuzengraven, menhirs, etc.

Een aantal jaren geleden kwam ik achter het feit dat er nog nooit een mummie gevonden is een Egyptische piramide, dat piramides over de hele wereld zijn te vinden zelfs in Bosnië en dat er overal ter wereld mysterieuze megalithische bouwwerken staan die we met de huidige technieken niet kunnen nabouwen.

Ik was totaal onderste boven van deze feiten.

Jij hebt toch ook, net zoals ik, geleerd dat piramides oude graftombes zijn van de Farao’s? Niets is minder waar."

Inloop vanaf 19:15 uur 

Entree €15,- p.p.

Meer informatie: Dirkjan of Emmie

YIN YOGA

iedere dinsdag   19:30-20:45 

Al de lessen beginnen met een geleide meditatie, zodat je in verbinding komt met jouw lichaam en alle indrukken van de dag achter je kunt laten. Dan beginnen we met de eerste houding, we zullen een aantal houdingen innemen gedurende de les. Tijdens de houdingen kunnen er allerlei gevoelens langskomen, daarbij hoeven we niet te weten of verklaren waar iets vandaan komt, we voelen en doorvoelen het en zo kan je steeds meer los laten. Hierbij kunnen er allerlei emoties omhoog komen, deze mogen er allemaal zijn. Door de emoties los te laten zijn ze uit je systeem en verwerkt.


Als je het leuk vindt om meer informatie te ontvangen en/of om mee te doen; je bent van harte welkom! Kijk ook maar op www.innerlicht-transformatie.nl voor meer informatie.


Les in groepsverband.

Goed voor lichaam en geest.

Proefles: €7,50

Losse les: €12,50

yin yoga, yoga, ontspanning, bindweefsel,  yogales, yin

Voor aanmelden en meer informatie: Marieke

geneeskracht planten, workshop, gezondheid, EHBO, natuur

LEERZAAM & GEZELLIG


“We hebben deze workshop met vriendinnen gevolgd en het was ontzettend leuk. Emmie weet het goed te vertellen en ze had het ook goed georganiseerd. Een aanrader om samen te doen en ook zo leuk om potjes mee naar huis te krijgen.”


Anneke

EHBO met geneeskrachtige planten workshop

Te boeken als groep

Wij zijn een onderdeel van de natuur en de natuur ondersteunt ons met vitaminen, mineralen en een enorm grote verscheidenheid aan nutriënten. Wat kun je waarvoor gebruiken? Pech onderweg? Of preventief? En gebruik je dan het blad, de bloem of de wortel?

Tijdens deze workshop neem ik je mee langs een x-aantal planten en hun kwaliteiten. We houden het interactief met vragen en quiz elementen. Hierna mag je een olie, tinctuur en badzout samenstellen. 

En natuurlijk zorg ik tijdens deze workshop voor koffie, thee en lekkers.

Duur van de workshop is 3-3,5 uur.

Meer informatie: Emmie

geneeskracht planten, workshop, gezondheid, EHBO, natuur
Agua di Florida / Floridawater

ceremonie

Te boeken als groep

Agua di Florida, deze ceremonie die door en voor vrouwen gegeven wordt. We maken een diepe verbinding met onszelf vanuit dankbaarheid en het samenzijn, sisterhood. Vanuit onze innerlijke wijsheid duiken we in de magie van bloemen en kruiden. Hiermee maken we ons eigen reinigingsmiddel. Hiermee kan je ruimtes, mensen en spullen energetisch reinigen. In een ritueel maak je dit levenswater helemaal afgestemd op jouw behoefte. En je krijgt een hele fles vol mee naar huis.

Duur van de workshop: 6-6,5 uren

 

Meer informatie: Marieke

Wil je op de hoogte blijven? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

en dan krijg je 1x per maand post van Het Goede Leven in praktijk