Agenda

Wil je op de hoogte blijven van de geplande activiteiten? Ik nodig je hierbij van harte uit om je aan te melden voor de maandelijkse nieuwsbrief via onderstaande button:

PS: na aanmelding krijg je een e-mail waarin je mag bevestigen dat je echt de nieuwsbrieven wilt ontvangen, als je dat hebt gedaan, dan sta je op de lijst. 

geneeskracht planten, workshop, gezondheid, EHBO, natuur

Ik wens jou

te worden wie je bent

Stapje voor stapje

Dichterbij jezelf

Meer informatie over coachingstraject: Emmie

Heb jij behoefte aan een dag voor jezelf? Om in je eigen bubbel te zijn? Om heling te zoeken in je lijf? 

Dan nodigen we je van harte uit om je aan te melden voor deze heerlijke dag.

We beginnen met ademen om meer ruimte te maken en de trillingen van de klankschalen gaan je hierbij helpen.

Daarna samen lunchen om vervolgens het concert in te duiken voor de optimale ontspanning. Het is ook mogelijk om een deel mee te doen. 

Zaterdag 28 januari

11:00 uur ademsessie & klankschalen

12:30 uur lunch

13:30 uur klankschalen & ontspanning

Interesse in dagje mee te varen op de trillingen van de klankschalen? Wil je meer informatie? Hieronder kun je je (voor)naam en emailadres invullen en dan nemen we contact met je op. 

 
 
 

Adem & Klank: € 35,-

Klank & ontspanning: €20,-

Combo ticket: €50,-


Inclusief koffie en thee.

Neem je zelf lunch mee?

ademsessie, transformationeel ademen, verbonden ademhaling, groepsles, blokkades opruimen

ROMMEL ERUIT & RUIMTE


"Meegeven wat je niet meer wilt, inademen wat je aandacht wilt geven. En dat achter elkaar. Alle rommel eruit, wat een ruimte! Heerlijk, dank je wel."

C.

VERBONDEN ADEMHALING

Dinsdag

7 februari

19:30-21:00

Onder zorgzame begeleiding ga jij je steeds meer verbinden met jouw ademhaling. De toename van zuurstof in je lichaam maakt obstakels en blokkades vrij. De verbonden ademhaling brengt naar boven wat aandacht mag krijgen. Lees hier meer over de verbonden ademhaling en de ervaringen van anderen. 


Sessie in groepsverband, 1e  dinsdag van de maand.

Deelname: €25,- p.p. 


Maximaal 6 personen.

Meer informatie of aanmelden bij Emmie

zahira, zahira mous, art in motion, healing practice of movement and creativity, transformatieve dans

"In deze workshop ligt de focus op dansimprovisatie, waarbij we het lichaam uitnodigen de leider te zijn en we de geest kunnen observeren. Het is een mindfulness beoefening, gefaciliteerd op een speelse, veilige en vreugdevolle manier, inclusief geleide meditatie voor gronding en verbinding met je innerlijke wereld. Deze workshop stelt je in staat om uit de vorm (van hoe ‘moet’ het eruit zien?) en in hun Zijn te stappen. De workshop biedt ook creatieve opdrachten op verschillende manieren: onze innerlijke energie op abstracte manieren op papier tekenen, dansen wat we hebben getekend, dansen wat iemand anders
heeft getekend... Alles om in het moment te zijn, te observeren, en bewust te worden van wat beweegt binnen in ons. Verstilling. Deze methoden zijn bedoeld om uit het hoofd en in het lichaam te komen, om de wijsheid van het lichaam te laten spreken. We zullen veel bewegen, dus trek gemakkelijke kleding aan. Allicht fijn om je eigen waterfles mee te nemen."

SIT in motion

Self-integration tools 

insights through movement & creativity 

Zondag 26 februari

14:30-17:00

Deze middag wordt begeleid door Zahira. Met haar methode kun je door middel van beweging jouw lichaam de leiding geven en jouw geest observeren. 

Je mag je laten meevoeren en bewegen op de klanken van muziek. En een staat van 'zijn' ervaren. Zahira begeleidt je en maakt ook gebruik van andere creatieve uitingen tijdens deze workshop, zoals tekenen om je verschillende energiestromingen in kaart te brengen. Je gaat opgeladen en met nieuwe inzichten weer naar huis. 

Meer informatie en aanmelding: zahiramous.com

€35,- p.p. voor deelname


Sprankelend & verhelderend

“Spiritueel en nuchter tegelijk. Dank voor de mooie inzichten. ”


Hannah en Anita

- Deelnemers van de 2 juli workshop

YIN YOGA

iedere woensdag

19:30-20:45 

Al de lessen beginnen met een geleide meditatie, zodat je in verbinding komt met jouw lichaam en alle indrukken van de dag achter je kunt laten. Dan beginnen we met de eerste houding, we zullen een aantal houdingen innemen gedurende de les. Tijdens de houdingen kunnen er allerlei gevoelens langskomen, daarbij hoeven we niet te weten of verklaren waar iets vandaan komt, we voelen en doorvoelen het en zo kan je steeds meer los laten. Hierbij kunnen er allerlei emoties omhoog komen, deze mogen er allemaal zijn. Door de emoties los te laten zijn ze uit je systeem en verwerkt.


Als je het leuk vindt om meer informatie te ontvangen en/of om mee te doen; je bent van harte welkom! Kijk ook maar op www.innerlicht-transformatie.nl voor meer informatie.


Les in groepsverband.

Goed voor lichaam en geest.

Proefles: €7,50

Losse les: €12,50

yin yoga, yoga, ontspanning, bindweefsel,  yogales, yin

Voor aanmelden en meer informatie: Marieke

geneeskracht planten, workshop, gezondheid, EHBO, natuur

LEERZAAM & GEZELLIG


“We hebben deze workshop met vriendinnen gevolgd en het was ontzettend leuk. Emmie weet het goed te vertellen en ze had het ook goed georganiseerd. Een aanrader om samen te doen en ook zo leuk om potjes mee naar huis te krijgen.”


Anneke

EHBO met geneeskrachtige planten workshop

Te boeken als groep

Wij zijn een onderdeel van de natuur en de natuur ondersteunt ons met vitaminen, mineralen en een enorm grote verscheidenheid aan nutriënten. Wat kun je waarvoor gebruiken? Pech onderweg? Of preventief? En gebruik je dan het blad, de bloem of de wortel?

Tijdens deze workshop neem ik je mee langs een x-aantal planten en hun kwaliteiten. We houden het interactief met vragen en quiz elementen. Hierna mag je een olie, tinctuur en badzout samenstellen. 

En natuurlijk zorg ik tijdens deze workshop voor koffie, thee en lekkers.

Duur van de workshop is 3-3,5 uur.

Meer informatie: Emmie

geneeskracht planten, workshop, gezondheid, EHBO, natuur
Agua di Florida / Floridawater

ceremonie

Te boeken als groep

Agua di Florida, deze ceremonie die door en voor vrouwen gegeven wordt. We maken een diepe verbinding met onszelf vanuit dankbaarheid en het samenzijn, sisterhood. Vanuit onze innerlijke wijsheid duiken we in de magie van bloemen en kruiden. Hiermee maken we ons eigen reinigingsmiddel. Hiermee kan je ruimtes, mensen en spullen energetisch reinigen. In een ritueel maak je dit levenswater helemaal afgestemd op jouw behoefte. En je krijgt een hele fles vol mee naar huis.

Duur van de workshop: 6-6,5 uren

 

Meer informatie: Marieke

geneeskracht planten, workshop, gezondheid, EHBO, natuur

Lente retraite

Weekend

21-22-23 april 2023

De balans in jezelf vaststellen, het mannelijke en het vrouwelijke. Het is tijd om te ontkiemen wat er in jou leeft. 

 

Wil je op de hoogte blijven? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

en dan krijg je 1x per maand post van Het Goede Leven in praktijk