Jouw wereld via een andere invalshoek bekijken met toegepaste kinesiologie

Een wereld waarin je meer in balans bent en je zicht krijgt op jouw leefpatronen.

De methodes die ik inzet omvatten Touch for Health en Zicht op Leefblind. 


Touch for Health helpt je jouw lichaam weer in balans te brengen, zodat het zelfherstellend vermogen beter werkt. Het is een methode om energieblokkades die ontstaan zijn door stress op te heffen.


Zicht op Leefblind werkt net als Touch for Health met spiertesten als zoekmachine, maar richt zich naast een pijnklacht op een doel, een beperkende overtuiging die je wenst om te zetten, naar een bekrachtigende overtuiging. 

Hello world

"De zin: 'geen mens staat op zichzelf' is echt met dit concept verbonden. We hebben elkaar nodig."

~ John Thie, DC 

JOUW LICHAAM IS JOUW COMPUTER


Touch for health gebruikt spieren als biofeed-back-mechanisme. Oftewel, je lichaam wordt als het ware een beeldscherm van jouw body computer en je spieren laten zien wat er is opgeslagen in je lijf. Deze informatie kunnen we met spiertesten ophalen. Het is een middel om met de verbinding tussen lichaam en geest te werken. Binnen Touch for Health werken we met meridianen, dat is ons elektromagnetische energiesysteem. Deze meridianen vormen schakels tussen ons fysieke lichaam en ons energetische lichaam. En deze energie kun je in balans brengen. 


Met Touch for Health zoeken we naar aanwijzingen over wat uit balans is in ons leven en kijken we naar de reactie in houding en spieren, en naar veranderingen in gedrag en energie. We bekijken onze problemen, hoe klein ook, want deze kunnen uiteindelijk resulteren in een ernstig ziektebeeld. Mogelijke klachten:

- stress

- vermoeidheid en slaapstoornissen

- voedingsproblemen

- pijnen en angsten

- niet lekker in je vel zitten

- relatieproblemen

Door het in balans brengen van onze energie, komt ons zelfherstellend vermogen in harmonie met onze levenskracht. We bespreken de inzichten, brengen je op die punten in balans en daarbij kun je ondersteuning krijgen van ESR (emotional stress release), oefeningen, voedingtips, remedies. 


Via deze methode word je aangemoedigd om je persoonlijke talenten te ontdekken en je volledige potentieel te ervaren. 


JIJ KUNT ZO ONTSPANNEN  MOGELIJK JOUW EIGEN WEG VOLGENDe methode 'Zicht op Leefblind' is ontwikkeld door Coby Schasfoort-Spanbroek en zoals zij zelf zegt gaat het over "het zo ontspannen mogelijk bereiken van je doel en het vervangen van negatieve overtuigingen door de overtuiging dat je zelf in staat bent om keuzes te maken en je eigen weg te volgen..."


Een doel kan een thema zijn, maar ook een pijnklacht die je dusdanig belemmert dat er meer informatie nodig is over de herkomst.

Met behulp van spiertesten en de vingermodes duiken we in jouw lichaamscomputer om uit te zoeken welke correcties nodig zijn.

Dit kan in het fysieke zijn, ofwel in je structuur of stofwisseling. Of emotioneel, maar ook energetisch zoals in je chakra's of meridanen. Of misschien is er sprake van reactiviteit. 

En wanneer is het probleem ontstaan? In het hier en nu of is het ouder? Ik zoek het graag voor je uit, zodat we dit in balans kunnen brengen. 


ZORG GOED VOOR JEZELF, JE BENT HET WAARD

BALANS VOOR MIND, BODY & SOUL


 Verhoog je vitaliteit

Ontdek je reden van bestaan

Haal het beste uit jezelf

Bevorder je heling en herstel

Ontwikkel je zelfherstellend vermogen


JOUW PAD JOUW ELEMENTEN