100% natuurlijk

Één kleur, één emotie:
Een unieke benadering, behandeling en verzorging van lichaam en geest.

Een ware geurreis voor intens welzijn.


Direct intensief effect

Dankzij het geurritueel met de parfum de soin. 

Aromatherapie, Chromotherapie, Geurtherapie


ALTEARAH bio heeft een verzorgingsmethode op maat ontwikkeld, die gebaseerd is op de voordelen van aromatherapie, chromotherapie en geurtherapie.


De gecertificeerde biologische producten, samengesteld op basis van 100% natuurlijke etherische oliën, zijn verkrijgbaar in 14 kleurrijke emoties, voor 14 zeer actieve en inspirerende behandelingen voor lichaam en geest.


Aromatherapie
Aromatherapie is het gebruik van etherische oliën met een therapeutisch doel.

Elke olie heeft zijn eigen unieke werking en weldadige eigenschappen en kan op veel manieren toegepast worden. Bijvoorbeeld door op de huid aan te brengen, te verstuiven, in een massage, door te ruiken …


Het dagelijks gebruik van etherische oliën kan moeilijk zijn. Daarom heeft ALTEARAH, met haar assortiment gebruiksklare producten, het gebruik ervan vereenvoudigd.


Bijvoorbeeld als parfum met het Parfum de Soin, in de massage met de Skin Care Oils, als huidverzorging met verschillende verzorgingsproducten, Serums, scrubs en badzouten.


Dus jij kunt jezelf de optimale verzorging en ondersteuning geven.

Goed voor lichaam en geest


Chromotherapie

Chromotherapie is een verzorgingsmethode die gebaseerd is op het gebruik van kleuren.

Het is een werkwijze om bepaalde fysieke en emotionele stoornissen in balans te brengen door het gebruik van kleuren.

Elke kleur heeft een universele of persoonlijke betekenis die altijd zintuiglijk is. Zij heeft een directe invloed op de geest en het lichaam.

Elke kleur is een uitgangspunt voor de samenstelling van de producten. Niet alleen in de olfactorische (geur) samenstelling, maar ook voor de combinatie van de etherische oliën die de fysiologische en psychologische voordelen geven.


Olfactotherapie / Geurtherapie

Olfactotherapie is een behandelingsmethode die gebruik maakt van de geuren en trillingen van etherische oliën.

Dankzij de Parfums de Soin kun je genieten van de voordelen van etherische oliën door ze te ruiken. Het zijn natuurlijke en actieve parfums!


ALTEARAH Bio is een gebruiksklaar assortiment cosmeticaproducten. Het is een eenvoudig, duidelijk en speels antwoord op ons dagelijks verlangen naar wellness, schoonheid en een goed humeur!


Verschillende certificeringen garanderen de kwaliteit: ECOCERT, One Voice, Slow Cosmetics, Sud de FranceMeer weten?